Dana Bonfile, dananın bel kısmında bulunan hareketsiz ve yağsız bir bölümdür. Bifteklik için uygundur ve en kaliteli ettir. Dana etinin besin değeri oldukça fazladır. Damak tadınıza göre az, orta veya çok pişmiş şekilde hazırlayabilirsiniz. Bonfile şeklinde soslu olarak pişirebilirsiniz. Izgara, mangal tarzı pişirmelerde etin mühürlenmesi önem taşır.

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan, raf ömrü sonuna kadar

Gastronomi Şehri Afyon’da Özenle Yetiştirilmiş Yerli Hayvanlardan Elde Edilen Et Ürünlerimiz, Teknolojik Tesisimizde Hijyen Öncülüğü İle Hazırlanarak Siz Değerli Müşterilerimize Sunulmaktadır. Kesimlerimiz İslami Usullere Uygun Olarak Yapılmaktadır.