Sucuklarımızın tamamı %100 DANA ETİ kullanılarak üretilmektedir. Sucuğun İçinde Doğal Olarak Bulunması Gereken Sarımsak İçin Gerçek Sarımsak Kullanılıyor. Kullandığımız Tüm Baharatları Lisanlı Üreticilerden Tedarik Ediyoruz. Sucuklarımızda Kullandığımız Etleri Yerli ve Sağlıklı Besi Hayvanlarından Seçerek Veteriner Hekim Kontrolünde İslami Usüllere Göre Kesimi Yapılarak Elde Ediyoruz. Üretimin Son Aşamasında Organik Bağırsak Kullanıyoruz ve Ürünlerimizi Katkısız ve 1. Sınıf Olarak Üretiyoruz

İçindekiler: TOZ KIRMIZIBİBER, KİMYON, ŞEKER, KARABİBER VE SARIMSAK

TAVSİYE EDİLEN SAKLAMA KOŞULU: +2 ile +4 Derece